ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: “Κόλαφος οι καταγγελίες Βρούτση – Γιατί κάλυπτε την απάτη η κυβέρνηση;”

ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: “Κόλαφος οι καταγγελίες Βρούτση – Γιατί κάλυπτε την απάτη η κυβέρνηση;”
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ανακοίνωση για τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση σχετικά με χρήματα που δεν έπρεπε να πάρει ο Μένιος Φουρθιώτης εξέδωσε το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για λεφτά τριών μηνών που δεν έπρεπε να πάρει ο Μένιος Φουρθιώτης σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η πλευρά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει μία σειρά ερωτημάτων, όπως “γιατί η κυβέρνηση κάλυπτε για 4 μήνες την απάτη 200.000 ευρώ του κ. Φουρθιώτη”, τονίζοντας πως “οι νέες αποκαλύψεις του κ. Βρούτση για την υπόθεση Φουρθιώτη αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη”, καθώς, όπως τονίζει “γνώριζαν από τον Δεκέμβριο πως ο συγκεκριμένος κύριος είχε εισπράξει με απάτη πάνω από 200.000 ευρώ από το Δημόσιο, αλλά προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μόλις σήμερα, με καθυστέρηση 4 μηνών και μόνο αφού πρώτα αποκαλύφθηκε η απάτη”.

Εν συνεχεία, τονίζεται: “Για 4 μήνες, αντί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα τη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη” για να καταλήξει;

“Τα ερωτήματα λοιπόν είναι απλά:

Γιατί τον κάλυπταν 4 μήνες και δεν προσέφυγε το Υπουργείο Εργασίας αμέσως στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων;

Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος κύριος απειλεί υπουργούς της κυβέρνησης;

Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα