ΣΥΡΙΖΑ για Κύρτσο: "Ο κ. Μητσοτάκης απαντά με διαγραφή στην κριτική"

Γιώργος Κύρτσος
Γιώργος Κύρτσος EUROKINISSI

"Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τη ΝΔ.

Τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τη ως "απάντηση στην κριτική" του ευρωβουλευτή.

Μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή του, υπενθυμίζει τις επικριτικές αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου τον τελευταίο χρόνο, για τις οποίες "ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει... το έκανε όμως σήμερα που τόλμησε να επισημάνει πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κοινοτικά κονδύλια για καταπάτηση του κράτους δικαίου".

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Κύρτσο για την αυτονόητη κριτική που ασκεί εδώ και έναν χρόνο για την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας και τις εκατόμβες νεκρών, για το επιτελικό χάος στην αντιμετώπιση κρίσεων και για την καταστροφική πολιτική του στην οικονομία με τα ρεκόρ ακρίβειας.

Το έκανε όμως σήμερα που τόλμησε να επισημάνει πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κοινοτικά κονδύλια για καταπάτηση του κράτους δικαίου, όπως συνέβη με την Ουγγαρία και την Πολωνία, με αφορμή τις διώξεις σε δημοσιογράφους και δικαστικούς για το σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά. Δυστυχώς για τον ίδιον, τα κατορθώματά του, που μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν, απασχολούν πλέον την Ευρώπη και τους θεσμούς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιώργος Κύρτσος, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network