ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις με τον Β.Μαρινάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις με τον Β.Μαρινάκη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Σε γραπτή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον επιχειρηματία. Αφορμή οι δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ στον Πειραιά κ. Βοϊδονικόλα. Η απάντηση πηγών της ΝΔ.

«Οι δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της ΝΔ στον Πειραιά, κ. Βοϊδονικόλα, προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ, αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα. 

Πηγές ΝΔ: Ενδείξεις “καραμπινάτης διαπλοκής” όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες

“Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλού πατά και αλλού βρίσκεται, θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα ελληνικά λεξικά “διαπλοκή” υπάρχει όταν “αθέμιτα συμφέροντα αναπτύσσονται κρυφίως και παρασκηνιακά μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών, ώστε να εξυπηρετούνται αμοιβαία οι πολιτικές και επιχειρηματικές τους σκοπιμότητες””π σημειώνουν πηγές τη ΝΔ και καταλήγουν: “Με απλά λόγια ενδείξεις “καραμπινάτης διαπλοκής” υπάρχουν όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες της κυβέρνησης Τσίπρα και τα ραντεβού αυτά δεν ανακοινώνονται. Και για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς: Διαπλοκή σίγουρα δεν είναι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ευχαριστήρια της ΝΟΔΕ Πειραιά επειδή ένας επιχειρηματίας -και εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μαρινάκης- έκανε επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ μια δωρεά στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα