ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Μητσοτάκης μίλησε ως πονηρός πολιτευτής σε προεκλογική περίοδο"

Συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού "εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες" και τον κατηγορεί για ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Για προσπάθεια εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σημερινό μήνυμά του προς τους πολίτες και υποστηρίζει ότι "δεν μίλησε ως ηγέτης μιας χώρας σε κρίση, αλλά ως πονηρός πολιτευτής σε προεκλογική περίοδο, που διαστρεβλώνει και υπόσχεται".

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπουτου ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "το διάγγελμα" "ήταν ένα μείγμα υποκρισίας, αυταρέσκειας και αλαζονείας και προσθέτει: "Ανακάλυψε τώρα την ανάγκη για ένα νέο ΕΣΥ, ο άνθρωπος που μέχρι χθες ήθελε να το αποτελειώσει για να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες της υγείας" αναφέρει.

"Μας είπε ότι έκανε σε πέντε εβδομάδες όσα δεν έγιναν σε δεκαετίες, όταν επί τέσσερα χρόνια μας λοιδορούσε ως κρατιστές που προχωρήσαμε σε 19.500 προσλήψεις για να κρατηθούν όρθια τα νοσοκομεία, και ενώ ακόμη παραμένουν παγωμένοι οι 4.000 διορισμοί που προκήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν ακόμη αναλάβει υπηρεσία οι μόλις 2.000 που εκτάκτως εξήγγειλε για την κρίση. Μας είπε για δήθεν παροχές σε εργαζόμενους, την ώρα που πολλές χιλιάδες βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, είναι σε αναστολή και επί ξύλου κρεμάμενοι" προσθέτει.

"Και από τους οποίους βεβαίως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχτεί αύριο 'αλόγιστα αιτήματα και άσκοπη σπατάλη'. Επίσης, ξαναθυμήθηκε την αγαπημένη των κυβερνήσεων της δεξιάς, δημιουργική λογιστική, λέγοντας πως η κυβέρνησή του έχει διαθέσει 14 δισ. για τη κρίση, ενώ είναι ουραγός σε όλη την Ευρώπη με λιγότερο από 2% του ΑΕΠ σε δημοσιονομική επέκταση" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μητσοτάκης, Κυβέρνηση, Ανεργία
SHARE:

24Media Network