ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης

ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα με το δήμαρχο Αργυρούπολης Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη, σχετικά με το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Ποια είναι η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Μονόδρομος για την σωτηρία του τόπου είναι η δημοκρατική ανατροπή της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, παρά την κυβερνητική προσπάθεια να δημιουργηθεί μια τεχνητή εικόνα αισιοδοξίας, η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα δεν κρύβονται.

Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας έχει συνειδητοποιήσει ότι οποιοδήποτε βήμα εξόδου από την κρίση, περνά μέσα από την ακύρωση του μνημονίου, σημειώνει και προσθέτει:

"Η δυσαρμονία λαϊκής θέλησης και κυβερνητικής πολιτικής αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση και αποδιοργανώνει την  προπαγανδιστική εκστρατεία του μνημονιακού μπλοκ, ότι δήθεν η χώρα βλέπει φως στο τούνελ".

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι σχεδιαζόμενες ιδιωτικοποιήσεις δεν δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, αποστερούν το δημόσιο από ισχυρά αναπτυξιακά εργαλεία και λειτουργούν μόνον προς όφελος των υποψήφιων αγοραστών.

Για τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης αναφέρει τέλος ότι έχουν αφεθεί στη τύχη τους, ενώ η ανεργία ανατροφοδοτείται, όπως υποστηρίζει, από τις απολύσεις στο  δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και το κλείσιμο επιχειρήσεων.

SHARE:

24Media Network