ΣΥΡΙΖΑ: “ΝΔ και Μενδώνη συνεχίζουν να καλύπτουν τον εκλεκτό τους, Δ. Λιγνάδη”

ΣΥΡΙΖΑ: “ΝΔ και Μενδώνη συνεχίζουν να καλύπτουν τον εκλεκτό τους, Δ. Λιγνάδη”
Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ SOOC

Για "σταθερή απόφαση κάλυψης του εκλεκτού τους" από Νέα Δημοκρατία και υπουργό Πολιτισμού, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για το θέμα Λιγνάδη.

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” μεταξύ της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (18/07) το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνει ότι Νέα Δημοκρατία και υπουργός Πολιτισμού συνεχίζουν “να καλύπτουν τον εκλεκτό τους”.

“Η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων. Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα.

Το ότι η ΝΔ και η κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μενδώνη: “Έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη – Μην εργαλειοποιείται ο Πολιτισμός”

Νωρίτερα, η κ. Μενδώνη κατά την επίσκεψή της στο Ναύπλιο, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: “Για το θέμα Λιγνάδη έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Καλό είναι αφού πιστεύουμε όλοι και εγώ πιστεύω προσωπικά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να μένουμε σε αυτά που έχει αποφανθεί”.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στα θέατρα, στα οποία διαβάστηκαν κείμενα και σηκώθηκαν πανό είπε: “Καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα