ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ιστορικό φιάσκο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη εξελίσσεται σε ιστορικό φιάσκο
Ευάγγελος Αποστολάκης - Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για "παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο", εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανατροπή σχετικα με την υπουργοποίηση Αποστολάκη.

“Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις εξελίξεις που προέκυψαν το μεσημέρι της Τρίτης μετά την δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη σύμφωνα με την οποία δεν αποδέχεται την υπουργοποίησή του που είχε ανακοινώσει μερικές ώρες νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται επίσης ότι ο πρωθυπουργός “επιχείρησε να παγιδεύσει” τον Ναύαρχο Ε.Α. “ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς την συναίνεσή του”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα