ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης, υπόλογος για τα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης, υπόλογος για τα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα
ΣΥΡΙΖΑ Nick Paleologos / SOOC

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια και τις τιμές στο ρεύμα. "Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την πλήρη κρατικοποίηση της EDF στη Γαλλία.

Με αφορμή την πλήρη κρατικοποίηση της EDF στη Γαλλία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως “Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής” ενώ προσθέτει πως είναι υπόλογος για τα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα.

“Η κυβέρνηση Μακρόν στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα την πλήρη κρατικοποίηση της EDF. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ενεργειακής θωράκισης εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα και της μεγάλης ενεργειακής πρόκλησης που βρίσκεται μπροστά μας.

Ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής.

Ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης και διαφημίζει power pass, δηλαδή επιστροφή μικρού μέρους των κλεμμένων και συνέχιση της επιδότησης της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος: για τις επιλογές του και την ιδεοληψία του που έχουν οδηγήσει στα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα.

Γιατί στο σύμπαν του κυρίου Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version