ΣΥΡΙΖΑ: Πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος – Οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος – Οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι
Ο Σωκράτης Φάμελλος Nick Paleologos / SOOC

Ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αποφάσισε την ανάδειξη του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Λευκός “καπνός” βγήκε, το βράδυ της Κυριακής, από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μετά από σχετική ψηφοφορία, τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος αναλαμβάνει ο Σωκράτης Φάμελλος που θα την εκπροσωπήσει και στις προγραμματικές δηλώσεις την προσεχή Πέμπτη, ενώ για τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη.

Επίσης, τις θέσεις των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα λάβουν οι Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη και Νάσος Ηλιόπουλος.

Τη θέση του κοινοβουλευτικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Διονύσης Καλαματιανός, ενώ διευθυντής ορίζεται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή του νέου προέδρου, αυτή θα γίνει από τη βάση του κόμματος στις αρχές Σεπτεμβρίου, με την Πολιτική Γραμματεία να καταλήγει στον οδικό χάρτη της ανασυγκρότησης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα