ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έχει προμηθευτεί το ελληνικό Δημόσιο το λογισμικό παρακολούθησης "predator" της INTELLEXA; Ναι ή όχι;

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση, αναφορικά με το δημοσίευμα σχετικά με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη με το λογισμικό "predator", ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

"Μετά τις διώξεις κατά δημοσιογράφων και την ώρα που διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για φίμωση και έλεγχο του Τύπου, σήμερα αποκαλύπτεται πως παρακολουθούνταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insidestory.gr ερευνούσε μεταξύ άλλων και υποθέσεις διαφθοράς για επιχειρηματικά συμφέροντα που επωφελούνταν από νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σημερινή του ανακοίνωση.

"Πριν καλά-καλά η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών βγάλει οποιοδήποτε πόρισμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Οικονόμου, προεξόφλησε το αποτέλεσμα της έρευνας, αποδίδοντας την παρακολούθηση σε ιδιώτη", σημειώνει και σχολιάζει: "Ή κάτι γνωρίζει, κάτι που δεν ξέρει ακόμα κανείς ή απλά ψεύδεται για να συσκοτίσει την αλήθεια".

ADVERTISING

"Η ανελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα επί καθεστώτος Μητσοτάκη είναι πλέον γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση: Έχει προμηθευτεί το ελληνικό Δημόσιο το λογισμικό παρακολούθησης "predator" της εταιρίας INTELLEXA; Ναι ή όχι;", καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network