“Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε” επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

“Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε” επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου
Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου Eurokinissi

Σε μια καταγγελία που χρήζει άμεσης εισαγγελικής διερεύνησης προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, προχώρησε χθες το βράδυ σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων, καθώς επώνυμα δήλωσε πως τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Ο κύριος Παπαδημητρίου, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή “Κόντρα 24” όπου συζητήθηκε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού διαπίστωσε ότι έγινε προσπάθεια παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου με το σύστημα παρακολούθησης Predator. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για αυτό το γεγονός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου στις οποίες παρέδωσε τη συσκευή του για έλεγχο.

Κατά τη συζήτηση στην εκπομπή “Κοντρα 24”, ο βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, συζήτησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, καθώς και τους δημοσιογράφους Αναστασία Γιάμαλη και Χρήστο Ξανθάκη.

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Παπαδημητρίου: “Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο”.

Μάντζος: “Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;”

Παπαδημητρίου: “Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά”.

Φάμελλος: “Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;”

Παπαδημητρίου: “Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει”.

Ο διάλογος στο παρακάτω βίντεο στο 1:11:30

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα