Τάσος Τσαχουργιανίδης: Ρατσιστικό ντελίριο από το νέο διοικητή στο νοσοκομείο της Κω

Τάσος Τσαχουργιανίδης: Ρατσιστικό ντελίριο από το νέο διοικητή στο νοσοκομείο της Κω
Τάσος Τσαχουργιανίδης facebook

Μετά τον σάλο για τον 80χρονο τέως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, τώρα η ΝΔ θα βρεθεί προ νέων αντιδράσεων για τις ρατσιστικές αναρτήσεις του νέου διοικητή στο Ιπποκράτειο της Κω.

Νέος διοικητής στο ΓΝ-ΚΥ “Ιπποκράτειο” στη Κω ορίστηκε ο Αναστάσιος Τσαχουργιανίδης, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια των διορισμών όλων των νέων διοικητών και αναπληρωτών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Λίγο μετά τον σάλο για τον 80χρονο, τέως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, τώρα η κυβέρνηση έρχεται μπροστά σε νέο μέτωπο αντιδράσεων για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου της Κω, λόγω των ρατσιστικών και ομοφοβικών αναρτήσεών του.

Ο κ. Τσαχουργιανίδης έχει διατελέσει πρόεδρος της Ν.Δ. Λέρου, πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλή.

Η ακροδεξιά ρητορική είναι ιδιαιτέρως προσφιλής για τον νέο διοικητή, καθώς συχνά πυκνά κάνει λόγο για “λαθρομετανάστες”, “λαθροεισβολείς”, “μουσουλμάνους εισβολείς”, ενώ δεν διστάζει να προβαίνει σε ομοφοβικά σχόλια. Μάλιστα, όπως ο ίδιος μας ενημερώνει, το Facebook είχε κατεβάσει ανάρτησή του λόγω διασποράς ρητορικής μίσους. Μια ανάρτηση που ο ίδιος έσπευσε να επαναφέρει.

Στο παρακάτω βίντεο κάνει λόγο για “μουσουλμάνους εισβολείς”:

Μεταξύ άλλων, μετά από φωτιά στο νησί, έσπευσε να γράψει μεταξύ άλλων: “Λοιπόν “φίλοι” του Facebook ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα σχετικά με το μεταναστευτικό το οποίο χθες στη Λέρο είχε τη μεγάλη φωτιά. Ο μετανάστης είναι μετανάστης, ο παράνομος μετανάστης είναι παράνομος μετανάστης, ο λαθρομετανάστης είναι λαθρομετανάστης, ο κλέφτης και διαρρήκτης είναι κλέφτης και διαρρήκτης, ο εμπρηστής είναι εμπρηστής. Τέλος”.

Ενώ σε άλλη ανάρτησή του αφήνει να εννοηθεί πως τις φωτιές τις ξεκίνησαν μετανάστες.

Μερικές από τις ακροδεξιού τύπου αναρτήσεις του παρακάτω:

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα