Τέρενς Κουίκ: Έχουν γεφυρωθεί οι διαφορές του κράτους με UEFA και FIFA

Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή  και του γενικού γραμματέα  της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας (UEFA), Τζάνι Ινφαντίνο thn Tet;arth 29 APril;ioy 2015.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του γενικού γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας (UEFA), Τζάνι Ινφαντίνο thn Tet;arth 29 APril;ioy 2015. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Επικρατείας (ΑΝΕΛ), Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο NEWS 247 εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη των διαβουλεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την UEFA και τη FIFA. "Οι ΑΝΕΛ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σίγουρος ότι θα γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, της UEFA και της FIFA, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου (ΑΝΕΛ), Τέρενς Κουίκ, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο NEWS 247.

Ο κ. Κουίκ συμμετείχε στη σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της UEFA κ. Ινφαντίνο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μετά από πρόταση του κ. Κουίκ και οι βουλευτές τομεάρχες όλων των κομμάτων.

"Πιστεύω ότι έχουν γεφυρωθεί, πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις κράτους-ΕΠΟ και κράτους-UEFA, σε μία κοινή προσπάθεια να καταπολεμηθεί η βία και όλες οι πρωτογενείς πηγές της. Ξεκαθαρίστηκε στον κ. Ινφαντίνο, ότι δεν υπάρχει θέμα αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και θα διασφαλιστεί μέσα στο νομοσχέδιο", είπε ο κ. Κουίκ στο NEWS 247 και πρόσθεσε:¨

"Υπήρξε επίσης, πολύ σημαντική σύγκλιση και στο μείζον θέμα της συμμετοχής τακτικών δικαστών στις αντίστοιχες αθλητικές επιτροπές, αλλά χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε υπουργική ανάμειξη. Και στο θέμα αυτό, η λύση θα δοθεί σε συνεργασία με την ΕΠΟ. Να τονίσω, για μία ακόμη φορά, ότι οι ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισαν και στον κύριο Ινφαντίνο, ότι δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το ενδεχόμενο GREXIT, αλλά ζητάμε και την εσωτερική διεργασία UEFA-ΕΠΟ, ώστε να βοηθηθούμε στο αιτούμενο, που είναι η καταπολέμηση της βίας, όπως ανέφερα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE:

24Media Network