Θεοχάρης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θεοχάρης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

"Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις" δήλωσε ο βουλευτής μετά την ένταξή του στη ΝΔ.

Ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης που χθες εντάχθηκε στη ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών όπως διευκρίνισε μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Το Ποτάμι (σ.σ που τον κατηγόρησε ότι είχε επαφές και με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καταλήξει στη ΝΔ) πρέπει να ασχοληθεί. με τα δικά του αδιέξοδα. Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων. Αισθάνομαι άνετα (σ.σ. στην ερώτηση αν αισθάνεται άνετα στο ίδιο κόμμα με τον Βορίδη τον Σαμαρά και τον Γεωργιάδη) σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά. Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα. Το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα. Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους. Είχα απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο (σ.σ σε ερώτηση αν είχε επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ) και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα