Θεόδωρος Καράογλου: Διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό - Έκανε αφαίρεση όγκου

Ο Θεόδωρος Καράογλου
Ο Θεόδωρος Καράογλου EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στα social media, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξιό μαστό. "Κανείς δεν είναι άτρωτος".

Την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα μοιράστηκε με μία συγκλονιστική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Θεόδωρος Καράογλου.

Ο βουλευτής της ΝΔ γνωστοποίησε πως στις 23 Αυγούστου διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξιό μαστό και πως υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

"Στις 23 Αυγούστου, ο φύλακας-άγγελος μου, η Γιώτα μου, παρατήρησε στο στήθος μου μια έλξη της δεξιάς θηλής. Επέμεινε να εξεταστώ αμέσως και ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα. Η διάγνωση ήταν «πρώιμος καρκίνος στο δεξί μαστό». ». Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση με την πραγματικότητα ήταν βίαιη", ανέφερε για να συμπληρώσει:

"Όλα πήγαν καλά! Ο μικρός όγκος αφαιρέθηκε και οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το κακό τελείωσε εδώ! Φυσικά, απαιτείται προληπτικός έλεγχος σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Όμως η διδαχή του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα είναι ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο".

Καταλήγοντας, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης: "Το ηθικό συμπέρασμα είναι πως κανένας μας δεν είναι άτρωτος και πως ακόμη και οι άνδρες μπορούν να προσβληθούν από καρκίνο του μαστού. Ξέρω πως θα ακουστεί τετριμμένο, μα σας το λέω εκ πείρας. Η πρόληψη σώζει ζωές! Το ίδιο η εμπιστοσύνη και η συνεργασία με τους γιατρούς".

Η ανάρτηση του Θ. Καράογλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: καρκίνος, Θεόδωρος Καράογλου, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network