Την Τρίτη το Β' πακέτο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή EUROKINISSI

Μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Στις 6 Απριλίου στο Γαλάτσι η πανελλαδική συνάντηση κινήσεων, συλλογικοτήτων και προσωπικοτήτων για τη συγκρότηση του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία». Θα ανακοινωθεί το Συντονιστικό όργανο του προοδευτικού πόλου, ενώ θα δημοσιοποιηθεί και η Διακήρυξη για τις ευρωεκλογές.

Την Τρίτη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η δεύτερη δεκαπεντάδα υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο Β΄ πακέτο υποψηφίων θα υπάρχουν κυρίως συνεργαζόμενες προσωπικότητες από το χώρο της κεντροαριστεράς και από κοινωνικούς φορείς, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται εάν θα είναι υποψήφιοι ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στους οποίους το Μαξίμου συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ. Θα ακολουθήσει τρίτο πακέτο υποψηφίων έως τις 6 Απριλίου, ενώ ορισμένες θέσεις θα παραμείνουν κενές, καθώς για αυτές προορίζονται –σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες- πρόσωπα –«άσσοι στο μανίκι» του πρωθυπουργού.

ADVERTISING

Η πανελλαδική συνάντηση των κινήσεων, συλλογικοτήτων και προσωπικοτήτων για τη συγκρότηση του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Γαλατσίου.

Στη συνάντηση –οι λεπτομέρειες της οποίας θα οριστικοποιηθούν στη συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία σε συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους των κινήσεων- θα ανακοινωθεί το Συντονιστικό Όργανο του «ΣΥΡΙΖΑ- προοδευτικού πόλου», ενώ θα υπογραφεί και κοινή Διακήρυξη ενόψει των ευρωεκλογών, η οποία θα αφήνει ανοιχτή τη συνέχεια της συνεργασίας και για τις εθνικές εκλογές, εφόσον αυτές διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ υπενθυμίζεται ότι θα έχει ήδη πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής (30-31 Μαρτίου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Ευρωεκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Την άλλη εβδομάδα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον προοδευτικό πόλο

SHARE:

24Media Network