Τσίπρας για Γιούνκερ: Βήμα στη σωστή κατεύθυνση

Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μέσω Twitter o Έλληνας Πρωθυπουργός χαιρέτησε τις εξαγγελίες του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τονίζοντας πως αποτελούν βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση

Η δήλωση του προέδρου Γιούνκερ πως η ΕΕ δεν είναι αρκούντως κοινωνική κι αυτό πρέπει να το αλλάξουμε, είναι βήμα στη σωστή κατεύθυνση, τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε αναρτήσεις του στο Twitter αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση της ΕΕ, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επίσης, ο Έλληνας πρωθυπουργός σημειώνει ότι η «ευφυής ευελιξία» στην εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας, όπως πρότεινε ο Ζ. Κ. Γιούνκερ, είναι αναγκαία για ανάπτυξη και απασχόληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Κομισιόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Ευρηματική ευελιξία' στα δημοσιονομικά ζητά ο Γιούνκερ

Ο Γιούνκερ παρουσιάζει τη νέα Ευρώπη. LIVE EIKONA

SHARE: