Τσίπρας κατά πάντων στη δευτερολογία: Να την χαίρεστε την κ. Αγαπηδάκη, κ. Μητσοτάκη

Τσίπρας κατά πάντων στη δευτερολογία: Να την χαίρεστε την κ. Αγαπηδάκη, κ. Μητσοτάκη
Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ανέβασε κατά πολύ τους τόνους ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή. Γιατί "στόχευσε" στην Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Είχατε την ευκαιρία να κάνετε μια στοιχειώδη αυτοκριτική και να αναλάβετε μια στοιχειώδη πολιτική ευθύνη, δεν το πράξατε, είπε στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας προς τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Ανέφερε ότι η Σοφία Μπεκατώρου πρωτοέκανε την καταγγελία της σε εκδήλωση που οργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και όχι σε εκδήλωση της κυβέρνησης.

«Επιμείνατε στο ότι δεν μπήκαμε στην ουσία των ζητημάτων. Για εσάς η ουσία των ζητημάτων είναι το διαδίκτυο», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα και να το καταδικάσουμε όλοι μαζί». Υπογράμμισε ότι όμως υπάρχει και ένα θετικό, τονίζοντας ότι «αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσε να αναδειχτούν σειρά από κρίσιμες δημόσιες καταγγελίες για προσπάθειες συγκάλυψης σε κρίσιμα θέματα, σε μια σειρά από πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη διακυβέρνηση σας». «Από την περίφημη κομπίνα του “σκόιλ ελικίκου ” του κ. Βρούτση μέχρι τα πτυχία που δεν είχε ο κ. Διαματάρης που αναγκαστήκατε να τον διώξετε, μέχρι τις μάσκες αερόστατα, μέχρι τα ατοπήματα σας στην Πάρνηθα και την Ικαρία, βγήκαν από το διαδίκτυο και όχι από κάποιο μεγάλο κανάλι», είπε.

Στο ίδιο πλαίσιο κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι όταν βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο, ατοπήματα δικά του ή της κυβέρνησης του να έχουν μια ευρύτερη δημοσιότητα καθώς το διαδίκτυο φουντώνει, τότε παρεμβαίνει ακόμα και στην ΕΡΤ.

Εν συνεχεία ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ “στόχευσε” στην Ειρήνη Αγαπηδάκη, υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα και διάβασε σειρά ποσταρισμάτων της τα οποία περιείχαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην Πρωθυπουργό: “Φαίνεται ότι δεν έχει εικόνα του τι μαζεύετε γύρω σας, κ. Μητσοτάκη. Εχετε κοντά σας σήμερα την κ. Αγαπηδάκη. Να την χαίρεστε λοιπόν” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα