Τσίπρας: “Πρώτα η αποκατάσταση, όταν έρθει η ώρα οι ευθύνες”

Τσίπρας: “Πρώτα η αποκατάσταση, όταν έρθει η ώρα οι ευθύνες”
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Συλλυπητήρια του Αλέξη Τσίπρα για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και μήνυμα συμπαράστασης προς όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Με εντολή του κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα

Τα συλλυπητήριά του γα τους ανθρώπους που χάθηκαν, αλλά και τη συμπαράστασή του προς όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τον “Ιανό” εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως αυτό που προέχει είναι η αποκατάσταση των ζημιών και έπειτα θα εξεταστούν οι ευθύνες.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατευθύνεται προς τις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον Τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη, τον Τομεάρχη Υποδομών Νίκο Παππά και την αναπληρώτρια Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία, Χαρά Καφαντάρη.

Στο Twitter έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας: “Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και τη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Τούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες”.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα