Τζανακόπουλος: Η Σπυράκη επιχειρεί να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ

Τζανακόπουλος: Η Σπυράκη επιχειρεί να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ
Briefing to the political reporters by the new Government Spokesman Dimitris Tzanakopoulos, in Athens, on Nov. 8, 2016 / , , 8 , 2016 SOOC

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η εκπρόσωπος της ΝΔ υπεκφευγει για την υπόθεση της offshore στα Paradise Papers, σχολιάζοντας εμμέσως την απάντηση Σπυράκη στο ΣΥΡΙΖΑ για την ψηφοφορία στην Ευρωβουλή για τους whistleblowers

Αντεπίθεση στη Μαρία Σπυράκη εξαπέλυσε, μετά το ΣΥΡΙΖΑ, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έσπευσε να διαψεύσει την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, που υποστήριζε ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ επιχείρησαν να μπλοκάρουν ψήφισμα στην Ευρωβουλή για την προστασία των μαρτύρων που καταγγέλλουν φοροδιαφυγή (whistleblowers), σε μία προσπάθεια να υπεκφύγει για τα Paradise Papers.

“Κατανοούμε τα νεύρα και την αμηχανία της κυρίας Σπυράκη, που έχει επιδοθεί σήμερα από το πρωί στη δύσκολη πράγματι επιχείρηση να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ.

Καλό θα ήταν όμως, αντί να υπεκφεύγει, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση της offshore.

Πρέπει να κατανοήσει, ότι η ΝΔ δεν είναι κατήγορος αλλά απολογούμενη”, υποστήριξε ειδικότερα ο κ.Τζανακόπουλος σε δήλωση του.

Η απάντηση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τζανακόπουλος να απαντήσει ευθέως στους πολίτες:

– Γιατί συνεργάζεται ο κ. Παππάς με τον ειδικό στις οff shore κ. Αρτεμίου;

– Γιατί μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία;

– Γιατί δεν είπε λέξη σήμερα κ. Τσίπρας για τον κ. Καμμένο, που πρωταγωνιστεί  σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Αν δεν μπορεί να απαντήσει μόνος του ο κ. Τζανακόπουλος, ας ζητήσει τη βοήθεια του πρωθυπουργού. Όσο για τις  καταθέσεις και τις μετοχές Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, η Νέα Δημοκρατία είναι πρόθυμη, αν δεν θυμούνται, να τους φρεσκάρει τη μνήμη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα