Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης θύμωσε με την αλήθεια

Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης θύμωσε με την αλήθεια
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ στα όσα είπε ο Μοσκοβισί στην ελληνική Βουλή σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας, σημειώνοντας ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε το αυτονόητο, ότι δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο

Απάντηση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξέφρασε στη Βουλή τη δυσφορία του για τη ρητή δήλωση του επίτροπου Πιερ Μοσκοβισί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει 4ο Μνημόνιο και ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα και στις αγορές, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

“Παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζιδάκη να θυμώνει, στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τον ευρωπαίο επίτροπο κ. Μοσκοβισί.

 Ο κ. Χατζιδάκης, όμως, στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια. Θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο.

Ότι δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο και ότι η Ελλάδα πέτυχε μία πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο.

Θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πολιτική ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης”, δήλωσε ο κ.Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:

“Ο κ. Χατζιδάκης, αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα