Βαρουφάκης: Ενότητα και αγώνας γιατί έρχονται μέρες χαλεπές

Γιάνης Βαρουφάκης
Γιάνης Βαρουφάκης AP

Το μήνυμα του γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη για τον εορτασμό του Πάσχα, είχε αναφορές στο Eurogroup και τη λιτότητα.

«Έρχονται μέρες χαλεπές για τον λαό, για τη Δημοκρατία, για την Ευρώπη ολόκληρη. Η απάντηση πρέπει να είναι Ενότητα, Νηφαλιότητα κι Αγώνας από την Τρίτη του Πάσχα», τονίζει σε μήνυμά του ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει στο μήνυμά του ότι σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 16/4, «μια εβδομάδα ακριβώς αφού η κυβέρνηση, με την εκούσια ανυπαρξία της στο Eurogroup, συνθηκολόγησε στο 5ο Μνημόνιο. Ένα 5ο μνημόνιο, του οποίου η φαρμακερή λιτότητα του χρόνου θα πλήξει ένα ήδη λαβωμένο λαό ακριβώς την ώρα που θα πασχίζει να γιατρέψει τις πληγές του μετά τον εγκλεισμό και τη νέα οικονομική κατάρρευση».

ADVERTISING

Σήμερα, συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης, «ημέρα περισυλλογής και αναστοχασμού, έστω και μόνοι ή οικογενειακώς στο σπίτι, είναι η αρχή της κορύφωσης μιας συγκλονιστικής, πραγματικά Μεγάλης Εβδομάδας με την οποία μας προίκισε η παράδοσή μας ώστε, μια φορά το χρόνο, να θυμόμαστε:

  • πως μόνο το φως νικά το σκοτάδι
  • πως αυτό γίνεται την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας
  • πως για να γίνει αυτό πρέπει οι ενάρετοι και οι ληστές να σταυρώνονται δίπλα-δίπλα.

 Καλή Ανάσταση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25, Πάσχα, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network