Βαρουφάκης: Ο Ζελένσκι πρόσβαλε τη βουλή, έδωσε βήμα σε ναζί

Βαρουφάκης: Ο Ζελένσκι πρόσβαλε τη βουλή, έδωσε βήμα σε ναζί
Γιάνης Βαρουφάκης Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε λόγο για προσβολή της ελληνικής βουλής από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι αφού, όπως είπε, έδωσε βήμα σε ναζί του τάγματος Αζόφ. Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Λάβρος κατά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι εμφανίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης λίγα λεπτά μετά το τέλος της ομιλίας του Ουκρανού Προέδρου στην ελληνική βουλή.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 τόνισε: “Ο Πρόεδρος Ζελένσκι μόλις πρόσβαλε τη Βουλή των Ελλήνων δίνοντας βήμα σε ναζί μέλη του Τάγματος Αζόφ και, έτσι, υπονόμευσε τον αγώνα των Ουκρανών εναντίον του στρατού του Πούτιν.

Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό Λαό, όχι στο Τάγμα Αζόφ που δίνει άλλοθι στον Πούτιν.

Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα από το ΜέΡΑ25, ο μοναδικός εκπρόσωπος του κόμματος στην ομιλία Ζελένσκι, Γιώργος Λογιάδης αποχώρησε από τη Βουλή όταν πήρε τον λόγο ο Ελληνοουκρανός στρατιώτης.

“Αυτό που συνέβη σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός και συνέβη με την πλήρη κάλυψη και ανοχή του Προέδρου της Βουλής και της Κυβέρνησης αλλά και όλων όσοι παρέμειναν στην αίθουσα.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης αποχώρησε άμεσα από την αίθουσα της Βουλής μόλις έγινε αντιληπτό πως μέλη του Τάγματος Αζόφ πήραν τον λόγο. Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό Λαό, όχι στο ναζιστικό Τάγμα Αζόφ!”, αναφέρεται σε ανάρτηση του κόμματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα