Βασιλης Λεβέντης: “Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε αυτή την περιπέτεια” λέει ο γιος του

Βασιλης Λεβέντης: “Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε αυτή την περιπέτεια” λέει ο γιος του
Βασίλης Λεβέντης. Menelaos Myrillas / SOOC

Εκκληση να εμβολιαστούν όλοι απηύθυνε ο Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος πήρε εξιτήριο μετά από 76 μέρες νοσηλείας.

“Δεν θα περνούσαμε αυτή την περιπέτεια, αν ο πατέρας μου είχε εμβολιαστεί” είπε ο Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 76 μέρες νοσηλείας εκ των οποίων τις 47 ήταν διασωληνωμένος.

Ο Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αφού ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να σπεύσει να εμβολιαστεί κι όπως είπε ο ίδιος, περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να κλείσει ραντεβού για τον μικρό του γιο.

Ο πατέρας του, όπως είπε αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μυοσκελετική αδυναμία, λόγω των πολλών ημερών νοσηλείας, και θα υποβληθεί σε φυσικοθεραπείες.

Πρόσθεσε πως δεν ήταν αρνητής του εμβολίου, απλώς, όπως είπε, δεν πρόλαβε και επίσης φοβόταν, λόγω των υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα