Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο μετά από 47 ημέρες στη ΜΕΘ

Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο μετά από 47 ημέρες στη ΜΕΘ
Ο Βασίλης Λεβέντης Eurokinissi

Μετά από 76 ημέρες νοσηλείας και 47 διασωλήνωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης πήρε εξιτήριο.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, πήρε σήμερα Πέμπτη (09/12) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

Ο κ. Λεβέντης νόσησε από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο μετά από 47 ημέρες δισωλήνωσης στην εντατική, ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

Ο κ. Λεβέντης έμεινε 76 ημέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες ημέρες, και αφού βγήκε από την εντατική νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για τον Βασίλη Λεβέντη ότι υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισήχθη στην εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορονοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού

Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα