Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας – Η απάντηση της ΠτΔ

Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας – Η απάντηση της ΠτΔ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε να μάθει ποιοι άλλοι θα είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ο λόγος που θα απουσιάζει και η απάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο (24/07) ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιοι άλλοι, εκτός από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, θα είναι προσκεκλημένοι στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς πληροφορίες θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προσκαλέσει και άλλες ομάδες ανθρώπων, που όπως λέει χαρακτηριστικά “δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων”.

Οι διαρροές, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, θέλουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προσκαλέσει ανθρώπους από την κοινότητα μεταναστών και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε έμμεσα στον κ. Βελόπουλο, λέγοντας πως η επέτειος δεν είναι μόνο για να βλέπουμε προς το παρελθόν και όσα κατακτήσαμε, αλλά και για να προσβλέπουμε και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα