Βουλή: Επιμένει η ΝΔ για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Καταλογίζει στον υπουργό Άμυνας ότι "είπε ψέματα" σχετικά με τη διαμονή του επισημαίνοντας ότι η πληρωμή έγινε με μετρητά και όχι με πιστωτική κάρτα

Νέα επίθεση στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε η ΝΔ καταλογίζοντάς του μέσω επίκαιρης ερώτησης ότι επιχείρησε να εξαπατήσει τη Βουλή σχετικά με το θέμα της διαμονής του στο Λονδίνο.

Την επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος υπενθύμισε ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή πως πλήρωσε ο ίδιος μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διαμονή του στο Λονδίνο χωρίς να επιβαρύνει το Δημόσιο . Ο κ. Τσιάρας επικαλέστηκε, όμως, νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η εξόφληση έγινε μεν από τον κ. Καμμένο αλλά με μετρητά και όχι μέσω πιστωτικής κάρτας.

Βάσει των δημοσιευμάτων ο κ. Τσιάρας ρωτά τον υπουργό «εάν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε» και τον κατηγορεί ότι «επιχείρησε να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία, μετερχόμενος μάλιστα ψευδή αποδεικτικά στοιχεία». «Συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος;» διερωτήθηκε στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Τσιάρας και κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «κατασκεύασε ένα αυταπόδεικτο ψέμα».

SHARE:

24Media Network