Βουλή: Η Κανέλλη για τις τουρκικές μάσκες και η απάντηση Τασούλα

Βουλή: Η Κανέλλη για τις τουρκικές μάσκες και η απάντηση Τασούλα
Η Λιάνα Κανέλλη eurokinissi

Αποκάλυψη της Λ. Κανέλλη για προμήθεια τουρκικών μασκών από τη Βουλή για να μοιραστούν στους βουλευτές. Τι απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας.

Θέμα με την προμήθεια μασκών υψηλής προστασίας από τη Βουλή, προέκυψε το Σάββατο (29/01), μετά την αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη ότι αυτές έχουν κατασκευαστεί στην Τουρκία.

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ γνωστοποίησε το θέμα κατά την ομιλία της στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “άκουσα να μιλάτε για την Τουρκία. Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ  μέσα”.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφέρθηκε στο θέμα.

Όπως εξήγησε, επρόκειτο για μειοδοτικό διαγωνισμό του ιατρείου της Βουλής, κατά τον οποίο επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά. Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 1.000 ευρώ. “Το κουτί είχε πάνω την αγγλική και γερμανική σημαία αλλά πιο κάτω έγραφε ότι είναι κατασκευασμένες σε εργοστάσιο της Κωνσταντινούπολης. Αν ήμουν εγώ και είχα εικόνα θα έλεγα να μη τις επιλέξουμε”, είπε ο κ. Τασούλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα