Βούτσης: Διήμερη συζήτηση και ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης

Βούτσης: Διήμερη συζήτηση και ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Πρόκειται για την εισήγηση του προέδρου της Βουλής σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί επί της ψήφου εμπιστοσύνης. "Προσωπικά δεν βλέπω γιατί να επαναληφθεί μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση" δήλωσε. Ματαιώνεται η τροπολογία για τα αντισταθμιστικά των F-16.

Διήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ψηφοφορία την Τετάρτη το βράδυ θα είναι η εισήγηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στην αυριανή, έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Ο Ν. Βούτσης θα εισηγηθεί η συζήτηση να ξεκινήσει την Τρίτη νωρίς το απόγευμα.

Ο Ν. Βούτσης παρατήρησε ότι η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης με την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού πριν μόλις 20 μέρες τονίζοντας ότι “προσωπικά δεν βλέπω γιατί να επαναληφθεί μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση”, από την στιγμή μάλιστα που θα ακολουθήσει εκτενής συζήτηση και για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Ν. Βούτσης σχολίασε ότι Βουλή θα συνεχίσει το έργο της ενημερώνοντας ότι η αυριανή συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας θα γίνει κανονικά. Η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά για τα F16 ματαιώνεται λόγω της παραίτησης του Πάνου Καμμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα