Ξενογιαννακοπούλου: 8.000 προσλήψεις στο τέλος της χρονιάς

Ξενογιαννακοπούλου: 8.000 προσλήψεις στο τέλος της χρονιάς
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Eurokinissi

"Σταματά η συρρίκνωση του Δημοσίου που μειώθηκε κατά 20% στα χρόνια του μνημονίου", υπογράμμισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στον News 24/7 στους 88,6.

“Η συνοχή και η συνέχεια της κυβέρνησης είναι εξασφαλισμένη” διαβεβαίωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

“Μέσα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού” -συνέχισε- “προκύπτει ότι προχωράμε συνεκτικά. Έχουμε αταλάντευτη εθνική γραμμή, συνεχίζουμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, έγινε το μεγάλο βήμα να κατατεθεί ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός με μέτρα στήριξης του κοινωνικού κράτους. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, υπήρξαν σημειώσεις από την πλευρά της Κομισιόν για την Ιταλία και άλλες 5 χώρες. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη μεγαλοψυχία από την αντιπολίτευση γιατί δεν πρόκειται για την κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα”.

Σχετικά με τη στάση του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι έχει επιλεγεί μια κεντροδεξιά κατεύθυνση αλλά υπάρχει προοδευτικός κόσμος που δεν στηρίζει αυτή την κατεύθυνση. “Υπάρχει -σημείωσε- ένα μεγάλο προοδευτικό κομμάτι, άστεγο, που δεν συμμερίζεται το αφήγημα της πολιτικής απομόνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τον οποίο δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί η προοδευτική παράταξη”. Κατά την κα Ξενογιαννακοπούλου, “περίπου 8.000 θα είναι οι αποχωρήσεις και άρα οι προσλήψεις στο Δημόσιο στο τέλος της χρονιάς, άρα σταματάει η συρρίκνωση του Δημοσίου που έχει μειωθεί οριζόντια κατά 20% στα χρόνια του μνημονίου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα