Ο καυγάς Άδωνι - Φαήλου

Παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Ν.Δ. από τον πρόεδροτου κόμματος Αντώνη Σαμαρά, στο Ζάππειο, Κυριακή 22 Απρ. 2012.
Παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Ν.Δ. από τον πρόεδροτου κόμματος Αντώνη Σαμαρά, στο Ζάππειο, Κυριακή 22 Απρ. 2012. EUROKINISSI

Λόγο ύπαρξης αναζητούν σχηματισμοί εκ δεξιών της ΝΔ και στο πλαίσιο αυτό, καυγάς ξέσπασε χθες μέσω facebook μεταξύ του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη. Τι και εάν ήταν όχι πολύ παλιά μαζί στο σαμαρικό άρμα, όταν ο Άδωνις έγραψε ένα σχόλιο για τον Καμμένο (που επίσης ψάχνει ψήφους εκ δεξιών) υπενθυμίζοντας ότι για το Σκοπιανό η εθνική θέση από το 2008 είναι σύνθετη ονομασία erga omnes, ο Φαήλος του απάντησε υποστηρίζοντας ότι τώρα που η ΠΓΔΜ κινδυνεύει με διάλυση “είναι ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε μία για πάντα με το όχημα του αλυτρωτισμού” και επιτέθηκε σε Μητσοτάκη και Κουμουτσάκο. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με το Φαήλο να καταγγέλλει τον Άδωνι ότι έχει γλύψει και έχει βρίσει όλους, παραθέτοντας μάλιστα προς επίρρωση των λεγόμενων του φωτογραφίες του αντιπροέδρου της ΝΔ με Καρατζαφέρη, Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη. Στο τέλος ο Κρανιδιώτης κάλεσε το Γεωργιάδη σε ένα δημόσιο debate που θα μεταδοθεί διαδικτυακά καταλήγοντας: “Σε προκαλώ, εκτός εάν φοβάσαι.”

SHARE:

24Media Network