Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τον News 24/7 στους 88,6

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τον News 24/7 στους 88,6

Με αφορμή τα 93 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι, ο News 24/7 στους 88.6 τροποποιεί σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου το πρόγραμμά του με εκπομπές - αφιερώματα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και ποιητή.

Μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι ετοιμάζει ο News 24/7 στους 88.6 με αφορμή τα 93 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και ποιητή, σήμερα Τρίτη 23 Oκτωβρίου.

Οι ειδικές θεματικές εκπομπές ξεκινούν στις 4 το απόγευμα, όταν άνθρωποι που τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του, οι ερμηνευτές Αλίκη Καγιαλόγλου και Σπύρος Σακκάς, θα βρίσκονται στο στούντιο, καλεσμένοι της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη, για να θυμηθούν ιστορίες της ζωής και της μουσικής του. Μαρτυρίες τους για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη θα καταθέσουν οι ερμηνεύτριες έργων του ‘Ελλη Πασπαλά και Σαββίνα Γιαννάτου, ο συνθέτης και στενός συνεργάτης του Γιώργος Κουρουπός και ο συγγραφέας, στιχουργός και εκδότης Γιώργος Χρονάς.

Στις 6 την σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Κουφόπουλος με την εκπομπή “Ο Χατζιδάκις μέσα απ’ τα λόγια του” και στις 8 το βράδυ ο δημοσιογράφος και στιχουργός Άρης Δαβαράκης, σε μία δίωρη έκτακτη εκπομπή, μιλάει για τον άνθρωπο που συνδέθηκε τόσο στενά μαζί του.

Από τις 10 μέχρι τα μεσάνυχτα η Άντρη Βασιλειάδου θα παρουσιάσει “Τα κινηματογραφικά του Χατζιδάκι”, ενώ από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί, “Οι Μουσικές της Νύχτας” του Σώζοντα Ηρειώτη θα είναι αφιερωμένες στον εμβληματικό Έλληνα συνθέτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα