Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Νέο πρότζεκτ για τις μέρες καραντίνας

Χώροι #2 του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις μέρες καραντίνας
Χώροι #2 του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις μέρες καραντίνας FILMFESTIVAL.GR

Πολυβραβευμένοι σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο πρότζεκτ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης "Χώροι #2"

Πολυβραβευμένοι σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν με μικρού μήκους ταινίες στο πρότζεκτ «Χώροι #2» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού. Οι ολιγόλεπτες ταινίες τους, εμπνευσμένες ελεύθερα από το βιβλίο «Χορείες χώρων» του Ζωρζ Περέκ και τις ημέρες της καραντίνας, παίζονται τώρα on line στο κανάλι του Φεστιβάλ (εδώ). 

Οι επτά ταινίες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ «Χώροι #2» είναι οι: Spotting Fig trees του Ταρίκ Ακτάς,These Days του Ματέο Μπεντέσκι, cnfnmnt e/scp(i)sm του Ντενί Κοτέ, 'Ατιτλο της Ρέιτσελ Λι Τζόουνς, A Fable (O Fabula) του Ράντου Ζούντε, Be Absolute for Death του Τζον Κ. Λιντς,Visit του Τζιά Τζανκ-κε. 

Έχει προηγηθεί το «Χώροι #1», με τις οκτώ μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών -είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Φεστιβάλ (δείτε εδώ). Σύντομα θα ακολουθήσει και το «Χώροι #3» με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων σκηνοθετών από όλο τον κόσμο (ανάμεσά τους οι 'Αλμπερτ Σέρα, Γιούνγκ Τσανγκ, Βίκτορ Μορένο κ.ά). 

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Page.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Κορονοϊός
SHARE: