Άγιος Βαλεντίνος: Το νοσταλγικό βίντεο της Finos Film με τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Διαβάζεται σε 2'
finos film
FINOS FILM

Η Finos Film γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα βίντεο γεμάτο απίθανες ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Finos Film θέλησε να τιμήσει την ημέρα των ερωτευμένων δημιουργώντας για ακόμη μια χρονιά ένα χιουμοριστικό βίντεο με ατάκες και σκηνές από ελληνικές ταινίες του παρελθόντος.

Φέτος την τιμητική του είχε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στην ελληνική ταινία Ένα Κορίτσι για Δύο”, όπου διεκδικώντας τη Ζωή Λάσκαρη (χωρίς να το ξέρει) από τον αδερφό του Κώστα Βουτσά, της κάνει ερωτική εξομολόγηση αναλύοντας τι είναι ο έρωτας.

Ο Θανάσης Βέγγος ρωτά τον Κωνσταντάρα “υπάρχει έρως;“. Η βροχή μπαίνει στα υπόγεια και βρέχει το πρόσωπο του Νίκου Κούρκουλου, ενώ ακούμε το “Ήρθες Εσύ” του Μίμη Πλέσσα στην ταινία “Κορίτσια για Φίλημα”. Κάπου εκεί η Τρελή Σαραντάρα Ρένα Βλαχοπούλου μιλάει με την Μέλπω Ζαρόκωστα, ενώ ο Αλέκος Αλεξανδράκης συνεχίζει να εξηγεί τη Θεογονία του Ησιόδου.

Στην αρχική φωτογραφία ο κος Σαμιωτάκης χορεύει με την “Δεσποινίς Διευθυντής” Τζένη Καρέζη.

Άγιος Βαλεντίνος με Finos Film και Αλέκο Αλεξανδράκη

Στην ανάρτηση της Finos Film που συνοδεύει το βίντεο διαβάζουμε: “Το βέλος του έρωτα.. τι γλυκό τσίμπημα είναι αυτό πανάθεμά το! Ερωτευμένοι όλο το χρόνο, όχι μόνο σήμερα“. 

Στο βίντεο βλέπουμε σκηνές από τις ελληνικές ταινίες: «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Ο Ατσίδας», «Κορίτσια για Φίλημα», «Αμόκ», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ορατότης Μηδέν», «Ο Τσαρλατάνος» και «Η Ωραία του Κουρέα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα