Αντζελίνα Τζολί στο NEWS 24/7: “Είναι τιμή μου να παίζω τη Μαρία Κάλλας”

Διαβάζεται σε 3'
Η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί AP @Carlo Allegri

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της διάσημης σταρ, καθώς τα γυρίσματα για το βιογραφικό φιλμ “Maria” έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα όπου εδώ και μερικές μέρες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου βιογραφικού φιλμ “Maria”, σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραϊν (“Spencer”, “Jackie”).

Ο χιλιανός σκηνοθέτης, εξπέρ των αντισυμβατικών κινηματογραφικών βιογραφιών, σίγουρα θα ετοιμάσει κάτι το ξεχωριστό και για την μεγάλη προσωπικότητα της Μαρία Κάλλας, με αρχή την ίδια την μεγάλη σταρ που έχει επιλεγεί για τον ρόλο.

Η Αντζελίνα Τζολί αναλαμβάνει να ενσαρκώσει την εμβληματική καλλιτέχνη και στην πρώτη της δήλωση, που εξασφάλισε το NEWS  24/7, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και το δέος της για το όλο εγχείρημα και ειδικά το πέρασμα των γυρισμάτων από την Ελλάδα, τονίζοντας πως «το ότι μπορώ να αξιοποιήσω κάτι από την κληρονομιά της πατρίδας της [Κάλλας], το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα».

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία “Maria” (“Μαρία”) αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται ξανά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε διάστημα 8 εβδομάδων και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Ελλάδα, η παραγωγή θα μεταφερθεί στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας
Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας Pablo Larraín

Στην διάρκεια των γυρισμάτων στην Ελλάδα, η Τζολί μας δηλώνει λοιπόν αναλυτικά:

«Είναι τιμή μου να παίζω τη Μαρία Κάλλας. Το ότι κάνω γυρίσματα στην Ελλάδα με ελληνικό συνεργείο και Έλληνες ηθοποιούς, το ότι όλοι μαζί δουλεύουμε για να αφηγηθούμε την ιστορία της, και το ότι μπορώ να αξιοποιήσω κάτι από το πνεύμα και την κληρονομιά της πατρίδας της, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα».

Νωρίτερα, ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραϊν είχε δηλώσει πως για την ταινία πως «ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρία Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Στίβεν Νάιτ, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα».

Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας
Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας Pablo Larraín

To “Maria” είναι μια παραγωγή της The Apartment (μέλος της Fremantle Company), της Fabula και της Komplizen Film. Στην Ελλάδα η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Heretic με έλληνα παραγωγό τον Γιώργο Καρναβά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα