Έμμα Στόουν: Αγνώριστη στην πρώτη τρομακτική φωτογραφία της ως Κρουέλα ντε Βιλ

Έμμα Στόουν: Αγνώριστη στην πρώτη τρομακτική φωτογραφία της ως Κρουέλα ντε Βιλ
Η Έμμα Στόουν Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά τη θρυλική ερμηνεία της Γκλεν Κλόουζ, η Έμμα Στόουν ετοιμάζεται για ακόμα έναν ρόλο-πρόκληση στην καριέρα της.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της να μεταφέρει όλα τα κλασικά animation αριστουργήματά της σε live action ταινίες, η Disney είχε ανακοινώσει από τον Δεκέμβριο του 2018 κιόλας την πρόθεσή της να κάνει μια ταινία origin για μια από τις πιο εμβληματικές κακιές των ταινιών της, την Κρουέλα ντε Βιλ. Η επιλογή αυτή είχε προκαλέσει εντύπωση δεδομένου ότι τα 101 (και τα 102) Σκυλιά της Δαλματίας έχουν ήδη μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με αληθινούς ηθοποιούς και μια Γκλεν Κλόουζ να καταθέτει μια από τις πιο θρυλικές ερμηνείες της καριέρας της.

Η Disney ωστόσο φαίνεται πως για την αναβίωση της Κρουέλα είχε ήδη επιλέξει μια ηθοποιό που ήδη έχει χαράξει μια σπουδαία πορεία στο Χόλιγουντ: την ταλαντούχα Έμμα Στόουν, η οποία θα κληθεί να ερμηνεύσει μια νεότερη ηλικιακά Κρουέλα, πριν καταλήξει να γίνει αυτή η εγκληματίας που θέλει να γδάρει σκυλιά για να φτιάξει ένα παλτό.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Κρεγκ Γκιλέσπι, γνωστός από τα “I, Tonya” και “Finest Hours”, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στην ταινία θα παίξει επίσης και η εξαιρετική Έμμα Τόμσον. Παρόλο που η ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, η Disney μετέθεσε την πρεμιέρα για τις 28 Μαΐου του 2021, γεγονός που πυροδότησε ανησυχία ότι ίσως το πρότζεκτ δεν υλοποιηθεί.

Στο Disney Expo οι φήμες διαψεύστηκαν καθώς παρουσιάστηκε επισήμως η πρώτη φωτογραφία της Έμμα Στόουν, στο “κοστούμι” της Κρουέλα ντε Βιλ, γεγονός που σημαίνει ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πανκ ροκ εκδοχή της ηρωίδας από τη Στόουν είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή και τρομακτική ταυτόχρονα. Μαλλί άφρο, ένα βικτοριανό κοστούμι με βάτες και στα χέρια της κρατά -όπως ήταν αναμενόμενο – τα λουριά τριών σκύλων Δαλματίας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα