Κριτική ταινιών από τον Θοδωρή Δημητρόπουλο στο News 24/7

Κριτική ταινιών από τον Θοδωρή Δημητρόπουλο στο News 24/7

Όλες οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, αναλυτικές παρουσιάσεις και κριτική ταινιών, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τον χώρο του κινηματογράφου δια χειρός του έμπειρου δημοσιογράφου και κριτικού κινηματογράφου.

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος φέρνει τα νέα της μεγάλης οθόνης, κάθε Πέμπτη στο News 24/7. Όλες οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, αναλυτικές παρουσιάσεις και κριτική ταινιών, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τον χώρο του κινηματογράφου δια χειρός του έμπειρου δημοσιογράφου και κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Δημητρόπουλου.

Με την προσθήκη του Θοδωρή Δημητρόπουλου εμπλουτίζεται η ενότητα σινεμά του News 24/7, η οποία θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου καθώς και διεθνή θέματα πολιτισμού και σινεμά.

ADVERTISING

Παράλληλα, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος θα μεταφέρει όλα τα κινηματογραφικά νέα ζωντανά, κάθε Πέμπτη πρωί 08:00 με 10:00, στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88.6 στην εκπομπή “Πρωϊνό Τανγκό” με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα.

24Media Network