The Enforcer: Δείτε το trailer της ταινίας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη με τον Μπαντέρας

The Enforcer: Δείτε το trailer της ταινίας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη με τον Μπαντέρας
Ο Αντόνιο Μπαντέρας στο "The Enforcer" Youtube / @Movie Trailers Source

Η χολιγουντιανή ταινία "The Enforcer" με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης. Τι πραγματεύεται. Δείτε το trailer.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας “The Enforcer”, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη χρονιά.

Πρωταγωνιστής της χολιγουντιανής παραγωγής είναι ο διάσημος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος βρέθηκε για κάποιες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μεταξύ άλλων, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλή που για τις ανάγκες του γυρίσματος της ταινίας, μετατράπηκε σε γήπεδο του γκολφ, ενώ τοποθετήθηκε και μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει” Doddy’s Clubhouse”.

Επίσης, στο τμήμα της Εθνικής Αμύνης, από την Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκαν φοίνικες μέσα σε βαρέλια με χώμα, μετατρέποντας το σημείο σε δρόμο του Μαϊάμι.

Παράλληλα, στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το επιβλητικό μαύρο muscle car “Barracuda”, το οποίο θα οδηγεί ο γνωστός ηθοποιός στην ταινία.

Σημειώνεται πως στην ταινία συμμετέχει και ένας Έλληνας ηθοποιός, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σόμμερ.

Η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα και ο Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται έναν εγκληματία, ο οποίος συγκρούεται με το αφεντικό του και ολόκληρη την φονική οργάνωση, στην προσπάθειά του να προστατεύσει ένα κορίτσι που πέφτει θύμα ηλεκτρονικού sex trafficking.

The Enforcer: Δείτε το trailer της ταινίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα