Μπίγαλης: “Μόνο η ΕΡΤ πληρώνει τους καλλιτέχνες” – Η άγνωστη συνεργασία με τον Αντ. Χόπκινς

Μπίγαλης: “Μόνο η ΕΡΤ πληρώνει τους καλλιτέχνες” – Η άγνωστη συνεργασία με τον Αντ. Χόπκινς

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως εκείνος μαζί με ομάδα 500 τραγουδιστών έχουν συμφωνήσει να μην συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές που δεν πληρώνουν τους καλλιτέχνες.

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε την τηλεοπτική εκπομπή ‘Pop Up’ για την θέση που πήρε εκείνος μαζί με εκατοντάδες άλλους τραγουδιστές σχετικά με τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο δημοφιλής συνθέτης/ερμηνευτής αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει πάρει χρήματα από ξένα κανάλια για συμμετοχές σε εκπομπές, αλλά ελάχιστα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του σε μίνι τηλεοπτική σειρά στο πλευρό του Άντονι Χόπκινς (!).

Ο τραγουδίστής είπε για τους εμφανίσεις των τραγουδιστών: «δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

«Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα».

Όταν συνάντησε τον Άντονι Χόπκινς

Στο 2.29 του παρακάτω video φαίνεται ο Κώστας Μπίγαλης σε σκηνή της τηλεταινίας θρησκευτικού χαρακτήρα ‘Peter and Paul’, να λέει τις λιγοστές του ατάκες δίπλα στον Άντονι Χόπκινς. Η ταινία γυρίστηκε στη Ρόδο, το 1981.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα