Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Τάμτα με το “Replay” για την Κύπρο

Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Τάμτα με το “Replay” για την Κύπρο

Οι Eurofans πήραν μία πρώτη μικρή γεύση από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Τάμτα από τη σκηνή της Eurovision, με το Replay να παραμένει ακλόνητο ανάμεσα στα φαβορί του διαγωνισμού.

Την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίν έκανε η Τάμτα, που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι “Replay” προβάλλοντας ως ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

Η Τάμτα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 14 του μήνα, έχοντας μάλιστα ως “αντίπαλο” και την ελληνική συμμετοχή, το “Better Love” της Κατερίνας Ντούσκα.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Ogae Greece από το Τελ Αβίβ, η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας μαύρο σακάκι και μαύρες μπότες, που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πόδι. Πλαισιώνεται από 4 χορευτές, που επίσης φοράνε μαύρα ρούχα και μαύρα καπέλα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές βγάζουν το σακάκι που φοράει και εκείνη μένει με ένα φόρεμα κοντό, με ασημί κρόσσια/κρυστάλλους. Αυτό φαίνεται και το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της χορογραφίας. Σε όλο το τραγούδι υπάρχει χορογραφία και κάποιες κινήσεις είναι παρόμοιες με αυτές στο βιντεοκλίπ. Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν 6 κολώνες φωτισμένες σε άσπρο χρώμα που κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τις διαπερνούν μπλε γραμμές. Ανάμεσά τους εμφανίζονται οι χορευτές που την πλαισιώνουν. Τα γραφικά στην LED οθόνη είναι κυρίως γραμμικά σχέδια σε κόκκινο, άσπρο και μοβ χρωματισμό τα οποία ξεκινούν από την οθόνη πίσω και συνεχίζουν και στο πάτωμα. 

Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Σκηνοθετικά φαίνεται πολύ ωραίο και συγχρονισμένο. Η χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα.

Δείτε παρακάτω ένα πολύ μικρό απόσπασμα 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα