Eurovision 2021- Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χορευτής που ξέχασε να βάλει το γάντι του

Eurovision 2021- Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χορευτής που ξέχασε να βάλει το γάντι του

Μπορεί η Στεφανία Λυμπερακάκη να κέρδισε τον θαυμασμό του κοινού με τον μαγευτικό χορό της στον Β' ημιτελικό της Eurovision 2021, ωστόσο την προσοχή του κοινού τράβηξε και ένας από τους χορευτές της που ξέχασε να βάλει το γάντι του!

Ο Β’ ημιτελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (20/05) σε live μετάδοση από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι “Arcade”, το 2019.

Η Ολλανδία είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020, προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Eurovision διεξάγεται στην Ολλανδία, ενώ η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980.

Ανάμεσα στις 17 χώρες που διαγωνίστηκαν στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης ήταν και η Ελλάδα με την 18χρονη εκπρόσωπό της Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία ξεσήκωσε την Ευρώπη με το τραγούδι της “Last Dance”, ενώ ταυτόχρονα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την ολόσωμη κολλητή φόρμα που φορούσε σε αποχρώσεις του μωβ που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου και είναι κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Εντυπωσιακή λεπτομέρεια του σόου η στιγμή που η τραγουδίστρια ανέβαινε τα σκαλοπάτια του σκηνικού της χώρας στην Ahoy Arena. Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν έβλεπαν το πράσινο πλαίσιο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια και η ομάδα της να μοιάζουν σαν να αιωρούνται.

Το concept του Φωκά Ευαγγελινού αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία.

Ο τρομερός χορός της 18χρονης Στεφανίας βέβαια δεν ήταν το μόνο που τράβηξε την προσοχή των χιλιάδων θεατών του Β’ Ημιτελικού της Eurovision, αλλά, το γεγονός ότι ένας από τους 4 χορευτές της ομάδας της που δεν φορούσε γάντι!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα