Eurovision 2021: Στον μεγάλο τελικό η Έλενα Παπαρίζου – Η αποκάλυψη για το “My Number One”

Eurovision 2021: Στον μεγάλο τελικό η Έλενα Παπαρίζου – Η αποκάλυψη για το “My Number One”

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Μαΐου - Η "εναλλακτική" ερμηνεία του "My Number One".

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη! Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπου η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη: Ότι θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, όπου θα ερμηνεύσει ξανά το “My Number One” με μια νέα προσέγγιση.

Η χρυσή νικήτρια της Eurovision το 2005, στην ερώτηση τι θυμάται από τη συμμετοχή της, απάντησε ότι είχε πολύ άγχος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά ένιωσε υπέροχα μετά τη νίκη της και έβλεπε όλους να τραγουδούν το τραγούδι της το «My Number One». Εκείνο που όμως έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της ήταν η στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα και όλοι την υποδέχθηκαν με ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τη νικητήρια συμμετοχή.

«I love Eurovision», είπε η Έλενα Παπαρίζου με την Ολλανδέζα παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι το «My Number One» είναι πλέον κλασικό κομμάτι, ενώ προβλήθηκαν επίσης  πλάνα από την συμμετοχή της.

Έλενα Παπαρίζου: Οι δηλώσεις για την επιστροφή στην Eurovision:

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου¨στις χθεσινές δηλώσεις της εμφανίστηκε από μια ταράτσα – αψηφώντας τον καιρό – μαζί με χορευτές που έκαναν προθέρμανση για να χορέψουν μαζί της στον τελικό.

Έλενα Παπαρίζου: Η “χρυσή” εμφάνισή της στην Eurovision 2005:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα