Eurovision 2022: Αντιδράσεις για το βίντεο του BBC που τρολάρει την Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Αντιδράσεις για το βίντεο του BBC που τρολάρει την Αμάντα Γεωργιάδη
Η Αμάντα Γεωργιάδη στη Eurovision 2022 AP Photo/Luca Bruno

Αντιδράσεις προκάλεσε το ειρωνικό σχόλιο του BBC για την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στηνEurovision 2022. Θεωρήθηκε "υπερβολικό" από Έλληνες χρήστες.

Την 8η θέση κατέκτησε στην Eurovision 2022 στο Τορίνο η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με την άρτια ερμηνεία της και την φοβερή σκηνική της παρουσία.

Η νεαρή τραγουδίστρια συγκίνησε με την ερωτική μπαλάντα “Die Together”, ενώ κατάφερε να φέρει ξανά την Ελλάδα στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού της Eurovision.

Ανάμεσα στα χιλιάδες θετικά σχόλια, υπήρξαν βέβαια και κάποια αρνητικά, αλλά και μερικά ειρωνικά, όπως θεωρήθηκε και το βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το BBC iPlayer.

Το ειρωνικό σχόλιο του BBC

Συγκεκριμένα, το BBC iPlayer δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στη Eurovision 2022, γράφοντας την εξής καυστική λεζάντα:

“Εγώ στα 8 μου, προσπαθώντας να πείσω την οικογένεια μου να ακούσει το αυτοδημιούργητο μούζικαλ μου”.

Το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις και θεωρήθηκε “υπερβολικό”, με αρκετούς χρήστες – κυρίως Έλληνες – να γράφουν πως “δεν είναι αστείο” και να αντιπαραβάλλουν την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Όταν προσπαθείς να είσαι αστείος αλλά δεν αποτυγχάνεις”, “Το BBC ψάχνει απεγνωσμένα για προσοχή”, “Θυμάστε πόσους βαθμούς πήρατε πέρυσι;”, “5χρονο έγραψε αυτή την ανάρτηση;”, ήταν μερικά από τα σχόλια.

Ωστόσο, ξεχώρισε ένα χιουμοριστικό σχόλιο γραμμένο στα ελληνικά που έλεγε: “10€ THE GREEK GYROS και 50 € η ξαπλώστρα έτσι για να μάθετε”.

Ο Graham Norton, πάντως, εκφωνητής του BBC είχε πει πολύ καλά λόγια για την Αμάντα Γεωργιάδη και την performance της στη σκηνή της Eurovision 2022.

Ο ίδιος αποθεώθηκε για τον ευφυή και χιουμοριστικό σχολιασμό του στις εμφανίσεις στων αποστολών, με το παρακάτω βίντεο στο TikTok να γίνεται viral.

Τα τρολ βίντεο των άλλων χωρών

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στο BBC iPlayer δημοσιεύτηκαν και άλλα χιουμοριστικά βίντεο για αρκετές από τις αποστολές που συμμετείχαν στη Eurovision 2022.

Για τη Σερβία και το αξιομνημόνευτο πλύσιμο χεριών της τραγουδίστριας στη σκηνή:

Για τη Λιθουανία και το ιδιαίτερο στυλ (και κούρεμα) της τραγουδίστριας:

Για την Ισλανδία και τα “πολλαπλά” πρόσωπα της:

Για την Ολλανδία και το πλούσιο λεξιλόγιο των στίχων της:

Για την Ισπανία και την εξαιρετική κίνηση της τραγουδίστριας:

Για τη Μολδαβία και το χαρούμενο χορευτικό “δίδυμο” της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα