Γιατί δε θα εμφανιστούν οι Placebo σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Γιατί δε θα εμφανιστούν οι Placebo σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Οι Placebo Promotional material

Το συγκρότημα αδυνατεί να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουλίου και επικαλείται θέμα υγείας.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Instagram οι Placebo ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται το live τους στη Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα θα εμφανιζόταν στο πλαίσιο των Rockwave Nights, την Τετάρτη 20 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών, ενώ αναμένεται να εμφανιστούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα.

Το συγκρότημα στην ανάρτησή του αναφέρει:

Οι Placebo ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας τους απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλο σεβασμό και λύπη, και λόγω ασθένειας στους κόλπους της μπάντας και ακόλουθης συμβουλής γιατρού, πρέπει να ακυρώσουμε το σόου μας στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης απόψε το βράδυ. Ειλικρινά εκφράζουμε τη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που δημιουργείται. Μας πονάει τρομερά που σας απογοητεύουμε, ειδικά την τελευταία στιγμή. Έχοντας μία ημέρα ξεκούρασης και ανάρρωσης, θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το αυριανό σόου στην Αθήνα.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας για απόψε στα σημεία αγοράς τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ειρήνη και αγάπη

Brian και Stefan

Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών επιβεβαίωσαν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των PLACEBO λόγω ασθενείας -όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα- και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα