Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους

Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους
Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας Γιώργος Καλφαμανώλης

"Πουλάκια είναι και λαλούν" μας τραγουδούν η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας από Δευτέρα 6 Μαρτίου στο VOX.

Σαρωτική ήταν η Τάνια Τσανακλίδου στη Συναυλία αλληλεγγύης του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, (9/2) στο κτίριο Τσίλερ, όπου καταχειροκροτήθηκε τραγουδώντας μεταξύ άλλων τον “Μέρμηγκα” του Μάνου Λοΐζου. Αυτή την ορμητική ενέργεια και τη διάθεση να μιλήσουν οι καρδιές περιμένουμε να ακούσουμε ζωντανά, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο VOX.

Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μάς περιμένουν εκεί με μια παράσταση διαφορετική και συναρπαστική, που ακούσει στον τίτλο “Πουλάκια είναι και λαλούν“. Οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής – μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό – σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε συνέντευξή της στο Magazine είχε μιλήσει με αγάπη για τον Γιάννη Σπανό και τους καλλιτέχνες που την πλαισίωσαν στο αφιέρωμα για εκείνον – μεταξύ αυτών και ο Φώτης Σιώτας. “Μια πληθώρα σπουδαίων τραγουδιών, που είναι περιουσία για εμάς, και θέλω να περάσει και στα χέρια των σημερινών ανθρώπων. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να δίνω τη σκυτάλη και στους άλλους, τους πιο νέους από εμένα” μας είχε πει τότε.

Όμως στο VOX δεν θα ακούσουμε μόνο Σπανό. Η Τάνια Τσανακλίδου φέρνει μαζί της όλους τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, τη γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της. Μαζί της ο εξαιρετικός μουσικός και τραγουδοποιός της σύγχρονης γενιάς, Φώτης Σιώτας που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την καθοριστική συμβολή του ως μουσικός δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και για την συνθετική και ερμηνευτική του άποψη μέσα από τους δύο δίσκους του (τα “Δεύτερα” και τα “Δύο Λάθη”) και τις μουσικές του για το θέατρο.

Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας VOX

“Αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά”

Μαζί οι δυο τους μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Τραγούδια του Μούτση, του Σιδηρόπουλου και του Πουλικάκου, του Κηλαηδόνη, του Πανούση και του Λογό, του Μαχαιρίτσα και του Μπουλά, αλλά και του Σαββόπουλου, του Σπανού, του Κραουνάκη, του Μιχάλη Δέλτα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου ανάμεσα σε άλλα.

Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.

Δίπλα στα δικά τους τραγούδια που μπλέκονται ωραία και κάνουν την αφήγηση συναρπαστική. Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης “αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά”. Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον η Τάνια Τσανακλίδου "βλέπει" ταξίδια, μουσική και ευκαιρίες να αποκτήσει γνώση. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON

Από την Δευτέρα 6 Μαρτίου λοιπόν, μαζευόμαστε στο VOX στις 21.00 για να δούμε, να αισθανθούμε και να τραγουδήσουμε παρέα με δύο καλλιτέχνες που έρχονται σαν δυο πουλάκια και λαλούν όλα όσα έχουμε πεθυμήσει, όσα μας συγκινούν και όσα μας ξεσηκώνουν!

Συντελεστές

  • Επιμέλεια προγράμματος: Τάνια Τσανακλίδου, Φώτης Σιώτας
  • Ενορχηστρώσεις: Κώστας Νικολόπουλος
  • Μουσικοί: Σπύρος Μάνεσης πιάνο, πλήκτρα, Νίκος Παπαϊωάννου μπάσο, τσέλο, samples, Θάνος Καζαντζής τύμπανα, Γιώργος Δούσος πνευστά, Βασίλης Παναγιωτόπουλος τρομπόνι, πλήκτρα, ακορντεόν, Φώτης Σιώτας βιολί, Κώστας Νικολόπουλος κιθάρες, μπάσο.
  • Ηχοληψία Παναγιώτης Πετρονικολός, Μανόλης Ζαννίδης
  • Φωτισμοί Περικλής Μαθιέλλης
  • Artwork Πέτρος Παράσχης
  • Φωτογραφίες Γιώργος Καλφαμανώλης
  • Ενδυματολόγος Μαγδαληνή Αυγερινού
  • Make up Μαρίνα Λυμπεροπούλου

Info

“Πουλάκια είναι και λαλούν”, Από Δευτέρα 6 Μαρτίου στο VOX / Η προπώληση ξεκίνησε, VOX – ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16, Τηλ. κρατήσεων: 210.3475900/ Ώρα προσέλευσης: 20:00, Ώρα έναρξης: 21:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Α ζώνη 35€, Β ζώνη 30€, Γ ζώνη 25€, Δ ζώνη 20€, Ε ζώνη 20€, Bar Όρθιων με ποτό 15€. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr.

Ανακάλυψε την απαράμιλλη γεύση του. Ένας πραγματικά αυθεντικός ιταλικός espresso. O espresso που θα επιλέξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα