Μαραβέγιας: Η περιπέτεια του με τον κορονοϊό – Πώς επέστρεψε πιο δυνατός

Μαραβέγιας: Η περιπέτεια του με τον κορονοϊό – Πώς επέστρεψε πιο δυνατός
Ο Κωστής Μαραβέγιας Papadakis Press

Την περιπέτεια του με τον κορονοϊό αφηγήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά και το πώς κατάφερε να βρει διέξοδο και να επανέλθει ακόμα πιο δημιουργικός.

“Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες” είπε ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια συνέντευξη που ανέδειξε τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε τους τελευταίους μήνες, στο ΒΗΜΑgazino.

“Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε”. περιέγραψε ο τραγουδιστής για το τι ακολούθησε.

Παράλληλα ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση του lockdown για την οποία, όπως είπε, είχε πάντα στο πλευρό του στην αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

“Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική” είπε αρχικά ο τραγουδιστής και κατέληξε:

“Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα