Πυξ Λαξ και MEΛISSES μαζί στο στούντιο: Ακούστε τη σύμπραξή τους στο “Να με θυμηθείς”

Πυξ Λαξ και MEΛISSES μαζί στο στούντιο: Ακούστε τη σύμπραξή τους στο “Να με θυμηθείς”
Panik Records

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει.

«Αν δεν υπήρχαν οι Πυξ Λαξ, ίσως να μην υπήρχαν οι ΜΕΛISSES…» εξομολογείται ο Χρήστος Μάστορας.Και να που ήρθε οι στιγμή ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του να βρεθούν στο ίδιο στούντιο με το συγκρότημα – είδωλο των εφηβικών τους χρόνων για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Να Mε Θυμηθείς», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο album των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Aπό Tις Φωνές Των Φίλων».

Το τραγούδι  ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί. Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ. Προηγήθηκε, πριν τρία χρόνια η διασκευή του του «Γιατί» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, στο album «ΜΕΛΙSSES DUETS» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, με 24 τραγούδια περιλαμβάνεται το ντουέτο τους με τον Μπάμπη Στόκα στην επιτυχία «Το Κύμα», που είχε παρουσιαστεί στη σκηνή των βραβείων Mad VMA αποσπώντας θετικά σχόλια.

Panik Records

 
Panik Records

Panik Records

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα