Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Το βουλγάρικο τραγούδι που είπε η Σάττι και δημιούργησε χαμό

Διαβάζεται σε 2'
Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Το βουλγάρικο τραγούδι που είπε η Σάττι και δημιούργησε χαμό
Μαρίνα Σάττι Dimitris Kapantais / SOOC

Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε πραγματικό πανικό στην εκδήλωση για την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Συντάγματος. Δείτε βίντεο.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και πραγματοποίησε μια συναυλία στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε από την πρώτη στιγμή το δικό της στίγμα στη βραδιά με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της.

Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, μάς ταξίδεψε με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν.

Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε το πλήθος με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε και ένα βουλγάρικο τραγούδι, προκαλώντας χαμό στην πλατεία Συντάγματος. Ο λόγος για το παραδοσιακό folk τραγούδι “Chichovite Konye”, το οποίο αποτελεί ένα κομμάτι που η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύει σε κάθε live εμφάνισή της.

Η ερμηνεία της τραγουδίστριας στο εν λόγω κομμάτι ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό, με τα φλας των κινητών να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Ακούστε το τραγούδι στο 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο

Όπως ήταν φυσικό, η τραγουδίστρια αποθεώθηκε για την συναυλία που πραγματοποίησε στο Σύνταγμα στο Twitter (X).

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τη Μαρίνα Σάττι

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα