Ταινίες τρόμου από τον Slash των Guns N’ Roses – Θα φέρει στην οθόνη όσα πραγματικά τον τρομάζουν

Ταινίες τρόμου από τον Slash των Guns N’ Roses – Θα φέρει στην οθόνη όσα πραγματικά τον τρομάζουν
Στο κέντρο ο Slash των Guns N' Roses AP Photo

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για τον εμβληματικό 57χρονο κιθαρίστα των Guns N' Roses, Slash που αποφάσισε να γίνει παραγωγός ταινιών τρόμου.

Το όνομά του είναι Σολ Χάντσον (Saul Hudson), αλλά τον γνωρίζουμε ως Slash (Σλας) και είναι η εμβληματική φυσιογνωμία πίσω από την εκρηκτική “βρώμικη” κιθάρα των Guns N’ Roses. Ο 57χρονος Βρετανο-Αμερικανός κιθαρίστας αποφάσισε να επεκταθεί στο χώρο της μεγάλης οθόνης συμμετέχοντας στην παραγωγή ταινιών και διάλεξε να επικεντρωθεί στο είδος που λατρεύει.

Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής του τρόμου, ειδικά όταν οι ταινίες τρόμου σε τρόμαζαν πραγματικά” είπε ο Slash – τον οποίο αναμένουμε στο ΟΑΚΑ με τους Guns N’ Roses σε δήλωσή του για τις δραστηριότητες της νέας του εταιρείας BerserkerGang. “Θέλω να μπω στην καρδιά της παραγωγής, ώστε να προσπαθήσω να κάνω ταινίες που θα ήθελα να δω” λέει ο γνωστός κιθαρίστας που θα συνεργαστεί με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους όπως: τον Μίχαελ Παστ, τον Τζέιμς Φλερ και τον Άντριου Τόμας Χαντ καθώς επίσης με τον σκηνοθέτη Ροντρίγκο Γκουντίνιο και τον παραγωγό Πασά Πατρίκι.

Έκανε την αρχή με το “The Breach”

Ο Slash συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Γκουντίνιο στην ταινία “The Breach” σε σενάριο του Νικ Κάτερ, την οποία παρήγαγε ο Πατρίκι. Ο Slash έγραψε τη μουσική τίτλων στην ταινία και ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Το “The Breach” έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia στον Καναδά τον περασμένο Ιούλιο και αργότερα έπαιξε στο FrightFest του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει προγραμματιστεί για εμπορική κυκλοφορία αργότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Αυτή η συνεργασία οδήγησε στη δημιουργία της BerserkerGang ως όχημα για την ομάδα να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Βέβαια το πιο ενδιαφέρον θα ήταν ο Slash όχι μόνο να γράψει μουσική και να παίξει κιθάρα στα soundtracks των παραγωγών του, αλλά να τον δούμε σε κάποιον ρόλο σε ταινία τρόμου.

Guns N' Roses Tony Dejak, File/AP Photo

Ο στόχος της BerserkerGang θα είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας”, είπε ο Χαντ στο Variety. “Θα επιλέγουμε έργα που συλλογικά πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εταιρεία”. “Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε έργα με κινηματογραφιστές και συγγραφείς που είναι εξίσου παθιασμένοι με τις ταινίες του είδους όπως εμείς”, είπε ο Παστ.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι Films Forged in Fury, αν αυτό είναι κάποια ένδειξη για το τι θα τολμήσουμε“, είπε ο Γκουαντίγιο.

Βέβαια το πιο ενδιαφέρον θα ήταν ο Slash όχι μόνο να γράψει μουσική και να παίξει κιθάρα στα soundtracks των παραγωγών του, αλλά να τον δούμε σε κάποιον ρόλο σε ταινία τρόμου. Πάντως στη σκηνή θα τον δούμε το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας των Guns N’ Roses.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα