Νέες ημερομηνίες για την “Λιλιπούπολη”

Νέες ημερομηνίες για την “Λιλιπούπολη”

Μετά την αναβολή των συναυλιών της περασμένης εβδομάδας, λόγω κρούσματος COVID-19, το Φεστιβάλ ανακοίνωσε νέες ημέρες διεξαγωγής τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οι δυο αναβληθείσες συναυλίες της 9ης και 10ης Ιουλίου, με τα τραγούδια της ιστορικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Εδώ Λιλιπούπολη», επαναπρογραμματίστηκαν για την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί η ανακοίνωση, καθώς και λεπτομέρειες για τους κατόχους εισιτηρίων:

“Σας ενημερώνουμε ότι οι δύο συναυλίες «Εδώ Λιλιπούπολη» θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19 Ιουλίου και την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε αντικατάσταση των συναυλιών που αναβλήθηκαν. Τα εισιτήρια που οι θεατές είχαν προμηθευτεί για τις συναυλίες που αναβλήθηκαν θα ακυρωθούν και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά: οι ηλεκτρονικές αγορές θα επιστραφούν αυτόματα στην κάρτα, ενώ όσοι θεατές προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ή τα ταμεία του Public θα πρέπει να απευθυνθούν στα αντίστοιχα σημεία πώλησης.

H θρυλική ραδιοφωνική σειρά ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο, σε δύο συναυλίες με τα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης, σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή, σκηνοθεσία Ρεγγίνας Καπετανάκη και μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου. Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τους συνοδεύουν η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte, και ορχήστρα από 16 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Ensemble. Μουσική διεύθυνση Νίκος Χριστοδούλου, διεύθυνση χορωδίας Ρόζη Μαστροσάββα.

Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της Λιλιπούπολης θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός».”

Πληροφορίες: Αγορά νέων εισιτηρίων, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά στο 210-7234567, ή στα κεντρικά εκδοτήρια του φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα